2019-12-26

‘Doorbreek de strik’ Film clip - Kan geloof in de Bijbel geloof in God vervangen?

Wat de Bijbel betreft, ik geloof dat veel mensen denken dat de bijbel de Heer en God vertegenwoordigt, dat geloof in de Heer geloof in de Bijbel is, geloof in Bijbel geloof in de Heer is, en dat wie zich van de Bijbel afkeert, niet in God gelooft. Is deze mening in overeenstemming met Gods wil? Is God groot of bijbel groot? Bestaat er eerst God of Bijbel? Hoe moeten gelovigen de bijbel behandelen? Vertegenwoordigt geloof in de Bijbel geloof in de Heer? De film ‘Doorbreek de strik’ Clip - Kan geloof in de Bijbel geloof in God vervangen?, zal het antwoord voor je brengen.



‘Doorbreek de strik’ (4) Nederlandse christelijke film clip - Kan geloof in de Bijbel geloof in God vervangen?

De religieuze voorgangers en ouderlingen beroepen zich op wat Paulus in de Bijbel zegt: “Elke schrifttekst is door God geïnspireerd”. Ze geloven dat de Bijbel uitsluitend woorden van God bevat en doen wat ze kunnen om de Bijbel te verheerlijken en ervan te getuigen, waarbij ze de Bijbel en God op één lijn stellen. Ze geloven dat de Bijbel de Heer vertegenwoordigt en dat geloven in de Heer gelijkstaat aan geloven in de Bijbel.
Is het echt zo dat de hele Bijbel door Gods inspiratie is ontstaan? Is de Heer, God, in de Bijbel? Heeft Gods werk de Bijbel voortgebracht of heeft de Bijbel Gods werk voortgebracht? Kan de Bijbel de Heer werkelijk vertegenwoordigen? Deze korte video zal u het juiste pad wijzen.

Sommige bijbelteksten zijn ontleend aan de Nieuwe Bijbelvertaling © 2004/2007 Nederlands Bijbelgenootschap.

uit ‘De Kerk van Almachtige God

Geen opmerkingen:

Een reactie posten