2020-02-08

Christelijke film ‘Het mysterie van de goddelijkheid: het vervolg’ Clip 4 - Waarom wordt God twee keer vlees om de mensheid te redden?

Waarom werd God twee keer vlees om mensen te redden? Op een dag in de winter, twee oude broeders vergaderen met boeders en zusters, en communiceren Lin Bo’en zei: “Nu ik dit allemaal gezegd heb, wil ik jullie iets vragen: We worden gered door ons geloof in de Heer en onze zonden worden ons vergeven, maar zijn we echt bevrijd van onze zondigheid? Inderdaad. We zijn niet bevrijd van onze zondigheid. Juist. Hoewel de Heer Jezus ons onze zonden heeft vergeven, hebben we ons nog niet losgemaakt uit de ketenen van zondigheid… …want we zijn nog in de greep van onze zondige natuur en satanische gezindheid. Hoewel we onze zonden hebben bekend tegenover de Heer en Zijn vergeving hebben ontvangen, weten we niet van onze zondige natuur… …en we weten nog minder van onze verdorven gezindheid, een toestand die nog veel ernstiger is dan zondigheid… Zoals jullie zien, zijn onze zonden ons wel vergeven door ons geloof in de Heer, maar hebben we ons niet volledig bevrijd van zondigheid en satanische invloeden. Nog minder zijn we door God gewonnen en van God geworden. Dus als wij mensen ons willen bevrijden van de zonde en zuiverheid willen bereiken om helemaal door God gewonnen te worden, moeten we volledig worden gezuiverd en gered door het werk van Gods tweede incarnatie. Is dat niet waar? (Iedereen: Ja)” Heb je veel verwarring na het bekijken van deze woorden? Broeders en zusters, laten we de volgende filmfragment bekijken en het mysterie van de waarheid zoeken.... 



Christelijke film ‘Het mysterie van de goddelijkheid: het vervolg’ Clip 4 - Waarom wordt God twee keer vlees om de mensheid te redden?

In het Tijdperk van Genade werd de vleesgeworden God aan het kruis genageld, nam Hij de zonden van de mensheid op zich en voltooide Hij het werk van de verlossing van de mensheid. In de laatste dagen is God wederom vlees geworden om de waarheid te vertellen en om de mensheid grondig te zuiveren en te redden. Waarom moet God dan twee keer incarneren om het reddingswerk van de mensheid te verrichten? Almachtige God zegt: “De eerste incarnatie was bedoeld om de mens van zonde te verlossen, om hem te verlossen door het vleselijke lichaam van Jezus.

 Dat houdt in dat Hij de mens op het kruis heeft gered, maar de verdorven satanische gezindheid is nog steeds in de mens achtergebleven. De tweede incarnatie is niet langer om te dienen als een zondoffer maar om hen volledig te redden die van zonde waren verlost. Dit is gedaan, zodat degenen die zijn vergeven, van hun zonden kunnen worden bevrijd en volledig gereinigd kunnen worden en door het verkrijgen van een veranderde gezindheid kunnen vrijkomen van Satans duistere invloed en voor de troon van God kunnen terugkeren. Alleen op deze manier kan de mens volledig worden geheiligd … De tweede incarnatie zal voldoende zijn om de zonden van de mens uit te wissen en hem volledig te zuiveren. Daarom zal de totaliteit van Gods werk in het vlees met de tweede incarnatie tot een einde worden gebracht en zal de waarde van Gods incarnatie compleet worden gemaakt” (Het Woord verschijnt in het vlees).

De bijbelteksten zijn ontleend aan de Nieuwe Bijbelvertaling © 2004/2007 Nederlands Bijbelgenootschap.

Aanbevolen voor jou: Gospel films


Geen opmerkingen:

Een reactie posten