2020-02-18

De CCP is de intrigant van nepnieuws over de moord in de McDonald’s in Zhaoyuan – Massimo Introvigne

Heb je over deze zaak gehoord? Op 28 mei 2014 vond er een moordzaak plaats in het McDonald' s restaurant in Zhaoyuan van Shandong provincie. Deze vermeende zaak heeft tot de analyse en discussie geleid van vele netizens, experts en wetenschappers in binnen- en buitenland. In de rechtbank verklaarden de verschillende verdachten duidelijk dat zij geen leden waren van De Kerk van Almachtige God. De CCP-rechters echter, negeerden de bekentenissen van de verdachten en rebelleerden openlijk tegen de feiten en verhardden de rechters dat deze verdachten leden waren van de Kerk van Almachtige God. Wat voor soort samenzwering is hierachter verborgen? Wat voor conclusies heeft Internationaal gerenommeerde Italiaanse socioloog, oprichter en president van het Centre for Emerging Religious Studies over deze zaak getrokken? Deze ongeveer 7 minuten durende video zal het ons vertellen. 



Op 20 en 21 november 2017 werden binnen slechts twee dagen, zeventien rapporten gepubliceerd door Ta Kung Pao en Wen Wei Po – die de spreekbuis vormen van de Chinese Communistische Partij (CCP) in Hong Kong (HK ) – waarin De Kerk van Almachtige God (CAG) werd aangevallen met verwijzingen naar de geruchten en bedrieglijkheden die aan de lopende band door de CCP worden gefabriceerd om de CAG in diskrediet te brengen en te veroordelen.

Wederom werd de moord die op 28 mei 2014 werd gepleegd in de McDonald’s in Zhaoyuan in de provincie Shandong, gebruikt als middel om de CAG aan te vallen en te belasteren. Professor Massimo Introvigne, een Italiaanse socioloog en de oprichter en directeur van het Centrum voor Studies van Nieuwe Religies (CESNUR), bestudeerde de moord uitvoerig en ontkrachtte en verduidelijkte het als volgt.

Aanbevolen voor jou: godsdienstvervolging in China

Geen opmerkingen:

Een reactie posten