2020-05-03

Gospelmuziek: ‘Hij die de heerschappij over alles heeft’ Clip 5 - Gods verwoesting van de aarde met de zondvloed

Ik geloof dat de meesten wel bekend zijn met de vloed. In de tijd van Noach; was de aarde vol geweld, genoot de mensheid van de vreugde van de zonden, aanbaden God niet en hadden zij niet God in hun hart. God had hun slechtheid gezien en God was voornemens om alles wat leefde op aarde te vernietigen. Echter; door Gods genade, gebood God aan Noach om een ark te bouwen en mensen de ark te laten betreden, vlak voordat de aarde zou worden vernietigd. Niemand luisterde echter naar het woord van God en zodoende werd uiteindelijk iedereen door de vloed vernietigd. Alleen Noach's familie bestaande uit 8 personen, was gehoorzaam aan Gods woord en overleefde de ramp. Er doen zich vandaag de dag wereldwijd veel rampen voor. Het nieuwe corona-virus heeft zich in slechts enkele maanden tijd naar meer dan 200 landen ter wereld verspreidt. Daarnaast hebben zich bosbranden in Australië afgespeeld, zijn er overstromingen in Brazilië geweest, heeft een insecten-plaag Afrika geteisterd en nog veel meer. Veel broeders en zusters denken dat de mensen van tegenwoordig te corrupt zijn. Mensen volgen namelijk de kwade trends van de wereld, aanbidden God niet en verzetten zich zelfs tegen God. Dit is Gods straf en waarschuwing aan de mensen. Hoe kunnen wij dan, net als Noach worden beschermd door God en deze ramp overleven? 
Klik dan op de video: ‘Hij die de heerschappij over alles heeft’ - Gods verwoesting van de aarde met een zondvloed en kent de gezindheid van Gods heilige en rechtvaardige zorg en compassie voor de mensen. De mensheid kan de weg vinden om door God te worden gered voorafgaand de ramp.

 

Nederlandse christelijke film clip ‘Gods verwoesting van de aarde met een zondvloed’

Als u de spectaculaire christelijke videoclip ‘Gods vernietiging van de aarde door een zondvloed’ bekijkt, zult u de heilige, rechtvaardige gezindheid van God ontdekken en Zijn zorg en barmhartigheid voor de mensheid. En zult u de weg van Gods redding temidden van rampen ontdekken.

uit ‘De Kerk van Almachtige God

Aanbevolen voor jou: beste christelijke films

Geen opmerkingen:

Een reactie posten