2020-06-20

Christelijke film ‘Kloppen aan de deur’ Weet u hoe de Heer aan de deur zal kloppen?

🌟✨ Tekenen der tijden 🌟✨
Vandaag de dag worden rampen steeds heftiger. De bosbranden in Australië hebben een paar maanden geduurd. Hier zijn bijna een miljard dieren aan onderdoor gegaan. Ook hebben er overstromingen in Brazilië overlast gegeven. Er is een sprinkhanenplaag in Afrika geweest en door het corona-virus in China zijn veel mensen in paniek geraakt. Deze rampen zijn voortekenen van de terugkomst van de Heer. Het is heel belangrijk dat wij in deze dagen de terugkomst van de Heer Jezus kunnen ontdekken zodat wij Hem kunnen verwelkomen. Broeders en zusters; willen jullie de Heer ontmoeten? Ik wil jullie uitnodigen om naar deze video te kijken en dan zal het antwoord je duidelijk worden.
Beste christelijke film ‘Kloppen aan de deur’ Weet u hoe de Heer aan de deur zal kloppen?



De Heer Jezus profeteerde: “Midden in de nacht klonk er luid geroep: ‘Daar is de bruidegom! Kom, ga hem tegemoet’” (Matteüs 25: 6). “Ik sta voor de deur en klop aan. Als iemand mijn stem hoort en de deur opent, zal ik binnenkomen, en we zullen samen eten, ik met hem en hij met mij” (Openbaring 3: 20). Tweeduizend jaar lang hebben gelovigen in de Heer aandachtig gewacht tot de Heer bij hen zou aankloppen, dus hoe zal Hij bij de mensheid aankloppen als Hij eenmaal terugkeert?

Yang Aiguang, hoofdrolspeler in de film, gelooft al tientallen jaren in de Heer en heeft altijd enthousiast gewerkt en gepredikt. Ze ervaart een aantal wendingen in afwachting van de komst van de Heer, maar uiteindelijk verdwijnt de mist en eindelijk begrijpt ze hoe de Heer bij Zijn terugkeer bij de mensen aanklopt, en hoe wij Hem dienen te verwelkomen …

Meer informatie: Welke openbaring geeft de gelijkenis van de tien maagden in Mattheüs 25 ons? Hoe moeten we wijze maagden zijn die de Heer verwelkomen? We hebben meer inhoud om aan te bevelen zodat je de weg kunt vinden.

Christelijke film ‘WACHTEN’ Clip 2 - De wijze maagd ziet het onderscheid tussen de ware Christus en valse christussen



Video's van De Kerk van Almachtige God


Geen opmerkingen:

Een reactie posten