2020-06-14

Christelijke film ‘Verlangen’ Clip 3 - Wie zullen er als eerste worden opgenomen als de Heer terugkomt?

Wat voor soort mensen kunnen eerst worden de opname als de Here Jezus terugkomt?
Toen ik onlangs de berichten van de groep las, zag ik dat veel broeders en zusters hier verschillende meningen over hadden. Sommige mensen dachten dat degenen die alles opgeven, zich uitputten voor de Heer en hard werken het eerste zullen worden opgenomen. Sommigen dachten dat zolang we werken, wachten, veel bidden en bijeenkomsten houden; we als eerste zullen worden opgenomen als de Heer terugkomt. Anderen dachten dat als we elke dag naar de Hemel en de lucht kijken en als dan de Heer terugkomt, we als eerste opgenomen kunnen worden..... Iedereen had zijn eigen mening. Welke mening klopt dan? Beste broeders en zusters, weten jullie wat voor soort mensen als eerste opgenomen kunnen worden als de Heer terugkomt? 'Verlangen' clip - Wie zullen er als eerste worden opgenomen als de Heer terugkomt? Zal het antwoord aan ons verduidelijken....

 

Christelijke film ‘Verlangen’ Clip 3 - Wie zullen er als eerste worden opgenomen als de Heer terugkomt?

Veel gelovigen geloven dat als ze maar genoeg offers brengen, veel moeite doen en hard werken, ze als een van de eersten zullen worden opgenomen. Maar is dit gebaseerd op de woorden van de Heer? De Heer Jezus zei: “Vele eersten zullen de laatsten zijn en vele laatsten de eersten” ( Matteüs 19:30). “Mijn schapen luisteren naar mijn stem …” (Johannes 10:27). Het is duidelijk dat de vraag of iemand wel of niet kan worden opgenomen, ervan af hangt of hij de stem van de Heer hoort. Zij die Zijn stem als eerste horen en Zijn verschijning en werk accepteren, zijn de wijze maagden. Zij zullen als eersten worden opgenomen.

Meer informatie: Welke openbaring geeft de gelijkenis van de tien maagden in Mattheüs 25 ons? Hoe moeten we wijze maagden zijn die de Heer verwelkomen? We hebben meer inhoud om aan te bevelen zodat je de weg kunt vinden.

Christelijke film ‘WACHTEN’ Clip 2 - De wijze maagd ziet het onderscheid tussen de ware Christus en valse christussen



Video's van De Kerk van Almachtige God




Geen opmerkingen:

Een reactie posten