2020-01-20

De Kerk van Almachtige God is de lakmoesproef voor godsdienstvrijheid in HK – Massimo Introvigne

De Heer Jezus onderwees Zijn leerlingen: “Gaat heen in de gehele wereld, predikt het Evangelie aan alle kreaturen” (Markus 16:15). “Indien iemand tot Mij komt en niet haat zijn vader, en moeder, en vrouw, en kinderen, en broeders, en zusters, ja, ook zelfs zijn eigen leven, die kan Mijn discipel niet zijn” (Lukas 14:26). Uit de woorden van de Heer Jezus kunnen we begrijpen dat een ware gelovige die streef naar de liefde voor de Heer, beschouwt hij het liefhebben van God en het behagen van God als de prioriteit, hij neemt Gods opdracht als zijn verantwoordelijkheid en bereidwillig betalen wat hij heeft om God tevreden te stellen, hij beschouwt zijn persoonlijke zaken als de tweede prioriteit. Net als Samuël in het Tijdperk van de Wet, hij besteed geen aandacht aan zijn winst en verlies in het hele leven, hij besteed zich en putte zich uit voor God; in het Tijdperk van genade, de discipelen van de Heer Jezus, Petrus, Johannes en andere discipelen, geven zij ook hun huwelijk en gezinnen op, en deden Gods wil, predikten het evangelie van het koninkrijk der hemelen. Tegenwoordig zijn er ook veel zendelingen in alle denominaties, verlaten ze het huis om te werken en te prediken voor de Heer, en sommigen hebben nooit getrouwd. Door de eeuwen heen hebben veel mensen huis verlaten en hun baan opgegeven om het evangelie te prediken, van God getuigden en tonen hun toewijding aan God, door de prijs die ze betaalden en hun uitputting, krijgen we de kans om voor de Heer te komen en de verlossing van de Heer kunnen ontvangen. Hun loyaliteit voor God is zeker waardig voor ons om te volgen. Nu, is het cruciale moment van de komst van de Heer, de Heer Jezus is al terug, Hij is de geïncarneerde Almachtige God. Veel ware gelovigen van verschillende denominaties hebben het woord van de Almachtige God gelezen, en Zijn werk onderzocht, herkenden ze Almachtige God de wederkomst is van de Heer Jezus, keerden ze allemaal terug voor God. Velen van hen, net als de heiligen van de eeuwen heen die de woorden van de Heer Jezus beoefenden en zetten hun vleselijke geneugten op zij, verkondigen het evangelie van God van de laatste dagen, ze brengen het nieuws van de wederkomst van de Heer door aan eenieder die verlangt naar het verschijnen van God. Het verkondigen van Gods evangelie is de meest rechtvaardige zaak onder de mensen. Maar weet je dat, sommige mensen denken dat degenen die het huis verlaten om het evangelie te verkondigen en zich toewijden aan de Heer, dat dat soort mensen hun familie in de steek laten. Waarom zeggen ze zo? Wat is de waarheid hierachter? In deze programma werd professor Massimo Introvigne de oprichter en directeur van het Italiaanse Centrum voor Opkomende Religies uitgenodigd om deze kwestie te analyseren en te bespreken, om de waarheid te onthullen, blijven op de hoogte! 



NIEUWS: De Kerk van Almachtige God is de lakmoesproef voor godsdienstvrijheid in HK – Massimo Introvigne
Op 20 en 21 november 2017, werden in slechts twee dagen, zeventien rapporten gepubliceerd door Ta Kung Pao en Wen Wei Po die de spreekbuis vormen van de Chinese Communistische Partij (CCP) in Hong Kong (HK ) – waarin De Kerk van Almachtige God (CAG) werd aangevallen, met verwijzingen naar de geruchten en bedrieglijkheden die aan de lopende band door de CCP worden gefabriceerd om de CAG in diskrediet te brengen en te veroordelen.

De aanval van de CCP was gericht tegen de CAG, maar wat staat andere religieuze groeperingen te wachten zodra de vervolging van de CAG in HK formeel begint? Prof. Massimo Introvigne, Italiaans socioloog en de oprichter en directeur van het Centrum voor Studies van Nieuwe Religies (CESNUR) zegt hier het volgende over.

uit ‘De Kerk van Almachtige God




Geen opmerkingen:

Een reactie posten